Pravidlá ochrany osobných údajov a používania súborov cookies

Identifikácia prevádzkovateľa informačného systému.

R-DAS Trade, s.r.o., IČO: 48 080 781, so sídlom Rybárska 408/28, 962 31 Sliač, zapísaná v OR OS Banská Bystrica, Oddiel Sro, Vložka č. 27890/S

Spracovávané osobné údaje a účely ich spracovania

  • na právnom základe plnenia zmluvy (čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov) spracúva prevádzkovateľ osobné údaje na účely plnenia kúpnej zmluvy a dodania objednaného tovaru, a to konkrétne:
    • Titul, Meno, Priezvisko,
    • Trvalý pobyt,
    • Adresa doručenia,
    • Telefónne číslo,
    • E-mailový kontakt.
    Tieto osobné údaje prevádzkovateľ uchováva po dobu 10 rokov od Vášho nákupu.
  • na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa podľa čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, z dôvodu zabezpečenia funkcie e-shopu a individuálne personalizovaných obchodných ponúk spracúva prevádzkovateľ nasledovné údaje:
    • Cookies
    Tieto osobné údaje prevádzkovateľ uchováva po dobu najviac 2 roky od použitia webstránky.

Príjemcovia

Vaše osobné údaje budeme sprístupňovať iba zmluvným dopravcom za účelom doručenia Vami objednaného tovaru.

Práva dotknutej osoby

Zákazník e-shopu ako dotknutá osoba má právo:

  • požadovať prístup k svojim osobným údajom
  • právo na opravu osobných údajov
  • právo na vymazanie osobných údajov
  • právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
  • právo namietať spracúvanie osobných údajov
  • právo na prenosnosť osobných údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu

Zodpovedná osoba

E-mailový kontakt na zodpovednú osobu: dpo@r-das.sk

Dozorný orgán

Dozorný orgánom, na ktorý sa dotknutá osoba môže obrátiť so sťažnosťou je:
Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

Cookies

Táto webstránka používa súbory cookies na zaistenie správnej funkcionality nákupného košíka a platobného procesu a na anonymnú analýzu návštevnosti. Niektoré informácie o využití našej webstránky poskytujeme aj našim partnerom ako napríklad Google Analytics, ktorí môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo, ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Typy súborov cookies, ktoré používame

Potrebné Cookies

Meno Poskytovateľ Retencia Účel
mage-cache-sessid HTTP / shop.tonerprinter.com 1 deň Identifikuje návštevníkov a uchováva ich spojenie na všetkých stránkach našej domény a je využívane pri vyrovnávaní záťaže.
PHPSESSID HTTP / shop.tonerprinter.com 1 hodina Identifikuje návštevníkov a uchováva ich spojenie na všetkých stránkach našej domény.
mage-cache-storage HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Potrebné pre správne fungovanie obchodu. Zabezpečuje lokálne ukladanie obsahu do prehliadača, aby sa stránky načítavali rýchlejšie.
mage-cache-storage-section-invalidation HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Potrebné pre správne fungovanie obchodu. Zabezpečuje lokálne ukladanie obsahu do prehliadača, aby sa stránky načítavali rýchlejšie.
mage-cache-timeout HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Potrebné pre správne fungovanie obchodu. Zabezpečuje lokálne ukladanie obsahu do prehliadača, aby sa stránky načítavali rýchlejšie.
form_key HTTP / shop.tonerprinter.com 1 hodina Bezpečnostné opatrenie, ktoré pripojí náhodný reťazec do všetkých odoslaných formulárov na ochranu proti útokom (CSRF)
mage-messages HTTP / shop.tonerprinter.com Session Sledovanie chybových a notifikačných hlášok. Hláška je zo súboru cookie vymazaná, po tom ako je používateľovi zobrazená.
mage-translation-file-version HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Zabezpečuje preklad obsahu do rôznych jazykov.
mage-translation-storage HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Zabezpečuje preklad obsahu do rôznych jazykov.
private_content_version HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Umožňuje ukladanie obsahu do prehliadača, aby sa stránky načítavali rýchlejšie.
product_data_storage HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Uchováva údaje o naposledy zobrazených a porovnaných produktoch.
recently_compared_product HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Uchováva ID o naposledy porovnaných produktoch.
recently_compared_product_previous HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Uchováva ID o predchádzajúcich porovnaných produktoch, pre zjednodušenie navigácie.
recently_viewed_product HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Uchováva ID o naposledy zobrazených produktoch.
recently_viewed_product_previous HTTP / shop.tonerprinter.com 1 rok Uchováva ID o predchádzajúcich naposledy zobrazených produktoch, pre zjednodušenie navigácie.
searchsuiteautocomplete HTTP / shop.tonerprinter.com 1 hodina Vylepšuje okamžité vyhľadávanie produktov.
section_data_ids HTTP / shop.tonerprinter.com Session Ukladá informácie špecifické pre zákazníka týkajúce sa akcií iniciovaných kupujúcim, ako je zobrazenie zoznamu želaní, informácie o pokladni, atď.
 

Štatistické Cookies

Meno Poskytovateľ Retencia Účel
_ga HTTP / shop.tonerprinter.com 2 roky Registruje jedinečné ID, ktoré je použité pri generovaní štatistických dát v službe Google Analytics
_gat HTTP / shop.tonerprinter.com Session Využívané službou Google Analytics to throttle request rate
_gid HTTP / shop.tonerprinter.com Session Registruje jedinečné ID, ktoré je použité pri generovaní štatistických dát v službe Google Analytics
collect Pixel / google-analytics.com Session Používa sa na získavanie informácií o použití webstránok návštevníka a o jeho zariadeniach v službe Google Analytics. Spracováva tieto informácie naprieč zariadeniami a webstránkami.
 

 

O súboroch cookies

Súbory Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa používaju na zjednodušenie používania webstránok a na zabezpečenie spokojnosti návštevníkov webstránok.

Súbory cookies môžu byť uložené na vašom zariadení iba ak sú potrebné pre správny beh webstránok. Na všetky ostatné typy súborov cookies potrebujeme od vás súhlas. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas s využitím súborov cookies.

Cookies môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa Vášho uváženia viacerými spôsobmi. Môžete vymazať niektoré z nich alebo aj všetky cookies uložené vo Vašom zariadení a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste znemožnili ukladanie súborov cookies. V prípade zablokovania použitia súborov cookies nevyhnutných na beh našich stránok si vás dovoľujeme upozorniť, že to môže narušiť ich funkčnosť, prípadne úplne zablokovať možnosť nákupu. Vymazaním súborov cookies môžete prísť o niektoré vaše nastavenia, ktoré boli v nich uložené. Viac informácií o súboroch cookies, ako ich akceptovať, odmietnuť, selektovať, prípadne zmazať nájdete na www.allaboutcookies.org.

Copyright © 2017-2019 R-DAS Trade s.r.o.